Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Indian Herbal
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sirop de tuse Cough Kalp
19 lei
Brand
100 ml
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Siropul Cough kalp este realizat dintr-o combinatie de plante selectate pentru proprietatile lor benefice asupra plamanilor si a intregului sistem respirator. Acesta actioneaza eficient in cazurile de de tuse si raceli, probleme respiratorii datorate congestiei, dureri de gat, inflamatii ale gatului si rinite. Este un foarte bun remediu pentru eliminarea tusei si a racelii cronice precum si a tusei alergenice si iritante.

Plantele care intra in alcatuirea produsului au proprietati anti-alergene, decongestionante, analgezice si expectorante.

Cough kalp reduce frecventa racelilor si a acceselor de tuse, elimina depunerile aderente de mucus si inlatura dificultatile respiratorii, creste capacitatea de aparare a organismului si asigura sanatatea sistemului imunitar.

Cough kalp este un produs care in utilizarea recomandata nu are efecte secundare, fiind totusi recomandat cu precautie diabeticilor deoarece contine glucide. Poate fi administrat si copiilor chiar de la varste foarte mici, in acest caz doza fiind proportionala varstei.

Ingrediente: Adhatoda Vasica, Piper Longum, Glycyrrhiza Glabra, Cyperus Rotundus, Adiantum Lunulatum, Zingiber Officinale, Terminalia Belerica, Viola Odorata, Pistacia Integerrima, Ocimum Sanctum, Cordia Myxa, Albizzia Lebbeck, Solanum Surattense, Piper Nigrum, Mentha Spicata, Cinnamomum Camphora, Zahar, Acid citric, Apa, Conservant: benzoat de sodiu.

Cinnamomum Camphora: agent racoritor, diminueaza senzatiile de uscaciune si arsura ce pot aparea in cazul unei gripe sau raceli. Este recomandat sa fie administrat in situatii precum: inflamatia gatului, miros neplacut al cavitatii bucale, astm, tuse, febra. Are un efect reimprospatant al respiratiei.

Piper Longum: gratie efectului sau incalzitor indeparteaza congestiile si raceala. Fortifica sistemul imunitar, iar in combinatie cu alte plante este util in tratarea febrei recurente si a tuberculozei. Reduce frecventa episoadelor acute ale astmului bronsic.

Terminalia belerica: elimina mucusul si flegma care blocheaza caile respiratorii. Tine sub control hemoptizia (tusea cu sange) si are un efect linistitor asupra bronhospasmelor.

Glycyrrhiza Glabra: este o planta emolienta cu un efect calmant asupra mucoaselor inflamate si iritate.

Cyperus Rotundus: are actiune sudorifica, sustinand procesul de eliminare a toxinelor prin transpiratie. Este de asemenea folosita pentru scaderea febrei.

Ocimum Sanctum: lichefiaza flegma gratie proprietatilor sale incalzitoare si patrunzatoare, urmand ca aceasta sa fie eliminata prin actiunea plantelor expectorante. Este eficient in eliminarea migrenelor cauzate de sinuzita, precum si in tratarea bronsitei alergice si a tusei tuberculoase.

Indicatii:

- tuse uscata, productiva, alergenica, iritativa, cronica sau acuta
- dureri sau inflamatii ale gatului
- raceala si gripa, bronsita, pneumonie
- dureri de cap difuze datorate racelilor

Doza recomandata pentru consumul zilnic: 1-2 lingurite, de 3 ori pe zi.
Nu prezintă nici un fel de toxicitate sau reacţii nedorite la dozele recomandate.

Forma de comercializare: Sticle a 100 ml.
Din Gura in Gura