Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Indian Herbal
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Pancreas Stimulent
34 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pancreas Stimulent are rolul de a asigura o buna functionare si regenerare a pancreasului si splinei. Sustine capacitatea organismului de a secreta insulina, mentinand in mod natural un nivel optim al glicemiei.

Favorizeaza procesul natural de formare a enzimelor de calitate, in cantitate optima, pe perioade indelungate, acestea fiind necesare unei bune desfasurari a procesului digestiv.

Ingrediente : Aegle Marmelos, Cinnamomum Tamala, Ficus Glomerata, Ficus Racemosa, Gymnema Sylvestre, Melia Azadirachta, Momordica Charantia, Pterocarpus Marsupium, Syzygium Cumini, Tinospora Cordifolia, Trigonella Foenum Graecum.
Gymnema Sylvestre: in limba sanskrita, aceasta planta poarta denumirea de “gudmar” care inseamna: “distrugatorul zaharului”. Acest nume se datoreaza observatiilor inteleptilor ayurvedici care au constatat ca administrarea acestei plante poate neutraliza zaharul in exces din organism ce apare in diabetul zaharat.
Melia Azadirachta : este un foarte bun remediu purificator al sangelui, bogat in principii amare.
Momordica Charantia : administrata consecvent are un efect tonic asupra pancreasului si un efect purificator asupra intregului organism.
Tinospora Cordifolia : studiile au aratat ca principiile active ale acestei plante cresc toleranta la glucoza si reduc nivelul zaharurilor din sange.
Trigonella Foenum Graecum : in ultimele decade a atras atentia oamenilor de stiinta datorita proprietatilor sale anti-diabetice. Un mare numar de studii farmacologice experimentale si teste clinice au demonstrat ca planta este un foarte bun agent hipo-lipidemic si anti-diabetic, corespunzand parametrilor moderni.

Doza recomandata pentru consumul zilnic: 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.
Nu prezintă nici un fel de toxicitate sau reacţii nedorite la dozele recomandate.

Forma de comercializare: flacoane a 60 de capsule.
Din Gura in Gura